Moskovan
pata
1000 g naudan paistilihaa kuutioituna
2 sipulia
2 suolakurkkua
2
rkl juoksevaa hunajaa
3
rkl vehnäjauhoja
lihalientä
1/2
pkt Aurajuustoa
1
prk smetanaa
pippuria
myllystä
Paistamiseen:
voita
Kuori
ja hienonna sipulit.
Kuutioi suolakurkut.
Sulata pannulla
voita ja kuullota sipulit.
Lisää pannulle
suolakurkkukuutiot ja hunaja, ja jatka paistamista vielä n. 5 min.
Siirrä sipulit ja suolakurkut pataan.
Ruskista pannulla lihakuutiot pienissä erissä ja siirrä ruskistetut lihat
pataan.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja sekoita
joukkoon lihalientä niin, että ainekset juuri peittyvät.
Murustele
pataan aurajuusto ja lisää joukkoon myös smetana.
Mausta pippurilla. Peitä pata kannella ja kypsennä uunissa 200 asteessa n.
1 tunti.
Poista kansi ja anna padan olla vielä uunissa 150 asteessa 1 tunti., kunnes pinta saa vähän väriä ja kastike sakenee. Ota
pata uunista ja tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti