Pages

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

KANA-HALLOUMISALAATTI

Tämän salaatin kohdalla kannattaa ehdottomasti panosta mietoihin ja hivenen makean makuisiin salaattilaatuihin, toimivat mielestäni paremmin kuin perusvihreät salaatin jatkeet :)



Tarvitset:

Marinadi:

1 tl currya
2 hienonnettua valkosipulin kynttä
4 broilerin filettä maustamattomana ja viipaloituna

itse salaattiin: 

200 g halloumia
1 keräsalaatti
1 lollo rosso-salaatti
200 g kirsikkatomaatteja
1 kuutioitu kurkku

Tee marinadiseos ja marinoi kanaa muutama tunti.
Paista pannulla kypsäksi. Siirrä kanat lautaselle ja paista samalla pannulla paloiteltu halloumi. Paloittele salaatit, tomaatit ja kurkku ja asettele tarjolle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti