Pages

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

BROILERIPASTAVUOKA

Sarjassamme lapsiperheen suosikkiruokia :D Alkuperäinen ohje saksittu jostakin Maku-lehden numerosta. Hunajamarinoitu kana on meidän perheessä normaalisti bannilistalla, mutta jos ohje nimenomaan vaatii valmiiksi maustettua, tulee sitäkin ostettua. Ikävä kyllä kanan heikomman laadun yleensä huomaa heti kun vertaa valmiiksi marinoitua ja naturel fileenä ostettua siipikarjan lihaa.. Joskus on kuitenkin ihan sallittua vähän oikaista :)


Tarvitset:

6 dl fusillipastaa
400 g hunajamarinoitua kanaa
1 punainen paprika
1 pieni parsakaali
1 tl currya

2,5 dl kiehuvaa vettä + kanafondikuutio
1 prk Creme Bonjour Cuisine Pippuri-ruoanlaittofraichea

Pinnalle juustoraastetta


Keitä pasta. 
Paista kanat ja mausta.
Paloittele paprika ja lisää pannulle kanan kanssa.
Kiehauta parsakaali vähässä vedessä.
Yhdistä kaikki aineet keskenään ja kaada uunivuokaan.
Sekoita fraiche kanaliemeen ja kaada vuokaan.
Ripottele päälle juustoraaste.
Paista 200 asteessa 20-25 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti