Pages

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Lumene Ultra Sensitive rauhoittava ja kosteuttava naamio

Tällainen purnukka löytyi viime kuun LivBoxista. Lumenen tuotteet ovat olleet hyvin edustettuina boxeissa ja kyllähän sitä kotimaista merkkiä pitääkin suosia :)


Kuva lainattu täältä:http://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-ultra-sensitive-rauhoittava-kosteuttava-naamio-75-ml?cm_mmc=adwords-_-search-_-_inurl:sokos.fi&gclid=CjwKEAjw96aqBRDNhM6MtJfE-wYSJADiMfgg-QDIwp-b9IsRWtT-ImL_h5_ZPbTQkX0EEMelEJ_TjRoCdZ3w_wcB&gclsrc=aw.ds#inurl:lumene-_-b

Kyseessä on siis ihan superkevyt kosteuttava naamio, joka samalla rauhoittaa ja poistaa punoitusta. Ohjeen mukaan naamio pitäisi vaikutusajan jälkeen sipaista pois kasvoilta, mutta itsehän olen napsauttanut nukkumaan naamio naamarissa jo useampana iltana. Naamio ei siis tunnu eikä näytä rasvaiselta, ei tartu tyynyliinaan tai hiuksiin eikä ilmeisesti myöskään tuki ihohuokosia sillä minkäänlaisia negatiivisia ihomuutoksia en käytön aikana ole huomannut. Myös aamulla iho näyttää ja tuntuu hyvältä, ei jälkeäkään ylimääräisistä rasvoista. Purnukka on aika riittoisa sillä keveydestä huolimatta voide tuntuu leviävän kasvoille mukavan täyteläisesti jo pienellä määrällä. Putelin ulkoasu taasen on Lumenemaisen elegantti, pelkistetty ja tyylikäs. Sopii siis rauhoittamaan kylppärin sekavaa purkkisirkusta :)

Naamiona en siis ole tuotetta kertaakaan käyttänyt mutta yövoiteena tuntuu toimivan paremmin kuin hyvin :)

Hinta 17,90 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti