Pages

lauantai 13. elokuuta 2016

LUMENE GLOW REVEAL KIRKASTAVA PIKAKASVOHOITO

Elokuun Livbox piti sisällään tällaisen uutuustuotteen:

Kyseessä on siis tuote, jonka luvataan pikakaunistavan hipiän jo 60 sekunnin aikana. Vaikutuksen kerrotaan perustuvan kuorinnan, detoxin ja ihoa kirkastavien öljyjen yhteisvaikutukseen. Lopputuloksena pitäisi peilistä löytyä puhdas, hehkuva ja pehmeä iho.

Tuubin ulkoasu on houkutteleva ja hieman ylellisen oloinen. Itse voide on harmaata, savinaamion tyylistä tukevahkoa jöötiä joka levittyy kuitenkin helposti kuivalle iholle. Ainetta kehoitetaan levittämään sormenpäillä hieroen. Seassa tuntuu olevan jonkinlaisia kuorivia ainesosia. Kasvoilla tuote muuttuu siniharmaaksi eikä aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia, siis kutinaa, kirvelyä, kiristelyä tms.

Lämpimällä vedellä huuhtelemisen jälkeen iho tuntuu hyvältä. Väri on todellakin kirkastunut ja heleä. Hieman kiristelyä olin tuntevinani mutta päivävoiteen levittämisen jälkeen iho tuntuu erittäin hyvältä.  Aine myös huuhtoutuu iholta todella helposti.

Ehdottomasti ison plussan arvoinen asia tuotteessa on helppokäyttöisyys. Ihoa ei tarvitse erikseen puhdistaa eikä edes kastella vaan naamion voi sipaista kasvoille vaikka aamulla ensimmäiseksi kuten itsekkin kiireettömän lauantaiaamun kunniaksi tein :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti