Pages

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Tuotesuositus: J.R. Liggett's shampoo bar


Kuva kotoisin täältä: http://eu.iherb.com/J-R-Liggett-s-Old-Fashioned-Bar-Shampoo-Herbal-Formula-3-5-oz-99-g/5821#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=j.r.%20liggett's%20shampoo%20bar%20virgin%20coconut%20%26%20argan%20oil&rc=7&sr=null&ic=3

Tätä loistavaa tuotetta ei ymmärtääkseni Suomesta saa, mutta iHerbistä olen itse tätä tilaillut. Kyseessä on siis palasaippuan muotoinen shampoo, joka on tehty mahdollisimman ekologisesti ja luonnon omista aineista eikä siis kuormita ihmistä eikä luontoa :)

Olen käyttänyt tätä etenkin pitkähiuksisena, sillä shampoo teki ihmeitä kuivalle luonnonkiharalle tukalle. Hoitoainetta ei kuontalo enää tarvinnut vaan shampoo itsellään riitti kosteuttamaan tukan. Lisäksi shampoo taikoi luonnonkiharan kauniisti esille, eikä normaalia lampaanturkki-efektiä esiintynyt.

Tuote on osoittautunut hellävaraiseksi päänahalle. Kärsin usein muotoilutuotteiden käytön yhteydessä kutinasta ja päänahka tulee revittyä kunnolla ruvelle mutta tämä shampoo onnistuu rauhoittamaan myös ärtyneen päänahan.

Ainoa miinus shampoopalan kohdalla on se, että hiusvärille saa sanoa hyvästit jos aikoo tätä kyseistä tuotetta käyttää. Hiuksia pestessä voi lähes nähdä husvärin peseytyvän pois jo muutaman kerran jälkeen! Mutta värjäämättömien hiusten puhdistukseen siis aivan verraton tuote! Tuoteperheeseen kuuluu useampikin erilainen shampoopala, itse olen lähes kaikkia kokeillut mutta suurta eroa en näiden välillä ole huomannut :)

Hinta iHerbissä n.4,40 eur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti