Pages

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Nivea Daily Essentials Sensitive 3-1-Micellar Puhdistusvesi


(Kuva lainattu täältä: http://www.nivea.fi/products/Face-Care/Essentials-all-Skin-Types/sensitive-skin/miscellar-water)

Viimekertainen Livbox piti sisällään tämän uudenuutukaisen puhdistustuotteen meille laiskoille putsareille. Tuote lupaa poistaa iholta meikin, puhdistaa perusteellisesti ja samalla toimittaa vielä kasvovedenkin virkaa. Olen aamuisin jumalattoman laiska pesemään kasvoja joten tuote, joka lupaa tehdä tuon kaiken kerralla, on kerrassaan must-have!

Lähes kuukauden yhtämittaisen kokeilujakson jälkeen vannon kuitenkin perinteisen vesipesun nimeen. Tätä tuotetta voi mielestäni verrata vain hieman tujumpaan kasvoveteen. Vanulapulla kasvoja pyyhkiessä lappuun toki jäi saaliiksi pohjameikkiä, mutta aika monta vanulappua olisi saanut aineella kostuttaa jotta tulos olisi ollut lopulta ihan puhdas.

Silmämeikkiin aine ei mielestäni purrut juuri ollenkaan. Käytän ihan tavallista vesiliukoista ripsiväriä (ja vieläpä työpäivinä useimmiten ilman rajausta) joten ihan hirveän suuria määriä meikkiä ei postettavana olisi ollut, mutta ilman voimallista hinkkaamista pelkällä liottamisella ei väri ripsistä irronnut.

Kasvoilla tuote tuntuu miellyttävän viilentävältä eikä juurikaan kuivata. Puteli on myös melko riittoisa, kuukauden mittaisen intensiivisen aamuin-illoin-kokeilujakson jälkeen  tuotetta on edelleen jäljellä yli kolmasosa.

Voisinkin siis suositella tuotetta normaalin putsarin rinnalle joko kasvovetenä tai korkeintaan normiputsarin tilalle aamukäyttöön, jolloin ei meikkituotteita vielä kasvoilta löydy. Tai miksei myös henkilölle, joka ei juurikaan meikkiä käytä :)

Hinta n. 6,50 €


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti