Pages

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Juoksufiiliksiä

Lämpömittari näytti täällä etelässäkin illalla -16 astetta. Olin kuitenkin päättänyt jo aiemmin päivällä lähteä illalla lenkille, varsinkin kun jouduin ihailemaan keväistä auringonpaistetta ihan vaan osaston ikkunoiden läpi työpäivän aikana.

Ensimmäinen pulma kehkeytyi vaatteista. Kaapista löytyy kyllä Newlinen fleecevuoratut talvikelin juoksutrikoot ja Dobsomin talvijuoksutakki mutta jotenkin tuntui että näillä pakkasilla eivät nekään riittäisi. Muistelin lukeneeni kerrospukeutumisesta pakkasilla, siis myös juoksulenkille. Tälläsin siis päälle Rukkan lämpökerrasto alaosan, löysemmät juoksuhousut, hihattoman topin, 3/4.hihaisen paidan ja pitkähihaisen treenipaidan. Päällimmäiseksi pääsi e.m. juoksutakki ja housujen päälle vielä säärystimet. 

No eihän siinä lenkin tuoksinassa ja eteenpäin puskiessa kylmyyttä paljon ehtinyt tunnustella mutta krampit alkoivat jo heti lenkin puolivälin jälkeen. Ensin kramppasi toinen reisi, sitten vastakkaisen puolen pohje. Lenkki jatkui kuitenkin suunnitellusti ihan kotiin saakka jomotuksista huolimatta.

Kotona kroppa veti totaalisen jumiin. Otin piakkoin kaksi ibuprofeenia, joilla olikin melko pian vastetta, onneksi! Lisäksi suihkun jälkeen vedin reisilihaksiin kylmägeeliä kipua helpottamaan. Nyt sohvalta noustessa ja kävellessä kipu on aivan järkyttävä ja luulenpa ettei se huomiseksi ainakaan helpota, OU NOU!!! Mutta joka tapauksessa lenkki oli kaiken tuon kivun arvoista ja ennenkaikkea itsensä voittaminen eli pakkaseen uskaltautuminen oli ihan paras palkinto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti